Film i TV

NAZIRE SE STOMAČIĆ! LUNA POKAZALA KAKO IZGLEDA NA POČETKU TRUDNOĆE: Pozirala kod frizera i oduševila sve

Pobjednica druge sezone rijalitija “Zadruga”, Luna Đogani nedavno je objavila da čeka drugo dijete sa suprugom Markom Miljkovićem.

Luna Đogani - Novi

Ona je radosne vijesti saopštila svojim fanovima na Instagramu, a sada je ponovo oduševila sve. Naime, Luna je riješila da pokaže kako izgleda na početku trudnoće, te je pozirala u roze trenerci u kojoj joj se nazire trudnički stomačić.

“Mnogo sam normalnija, smirenija, kada sam trudna. Kada nisam onda sam ‘drama queen’, histerija… Ljudi su mi rekli da sam slatka, mila. Mirisi mi smetaju, to sam primijetila, meso ne jedem, nisam jela ni u prvoj trudnoći. Neka mučnina mi bude, po tome sam shvatila da se nešto dešava”, istakla je Luna u emisiji “Ami Dži šou.

Inače, Luna sa Markom Miljkovićem ima već jednu djevojčicu Miu, a vijest o još jednoj prinovu ih je oduševila.

“Pustila sam da Bog odluči, nisam htjela da se opterećujem. Vjerovatno će biti taj jun kao i Mia. Nije da smo tempirali… Voljela bih da imam sina, Mia je skroz kao tata, ja želim maminog sina. Imam par imena, ali ću dati Marku da odluči, šta on kaže, biću zadovoljna”, rekla je Luna, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh