Film i TV

DOŽIVIO EMOTIVNI SLOM – Zvezdan Slavnić otkrio šta ga muči, Matora ga tješi

Nije lako.

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić imao je emotivni slom, te ga je Jovana Tomić Matora sve vrijeme tješila.

Kako se polako smirio, Zvezdan i Matora su porazgovarali na krevetu.

– Prvo upadnem u mulj, to sam Ani govorio. U mulju mi je glava i sa njom i sa svim i nisam sebi dobar. Toliko o tome što nemam emocije. Ma da ne trtljam. Nema šta, prije nego što sam došao, pričao sam sa njom, ona je već velika – dodao je Slavnić.

– Ja sam čudan sam po sebi. Ja bih mogao još sto godina, ćutao bih i smijao se, završi se to i onda šta ćemo poslije toga? Gdje ćemo majstore? Ali, ne mogu da foliram. Ja ne pričam ni sa kim, nego sa Anom o tome. Čuo sam njih kako pričaju o tome… Majka od Sare je duhovita – rekao je Zvezdan.

– Sa svim manama i vrlinama je car svakako, treba me izdržati. Gotivan sam ja kad sam gotivan, umijem da budem i ja užas…Zato ja ne pijem na žurki – rekao je Zvezdan, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh