Film i TV

Prepoznajete li proslavljenog bh. glumca na fotografiji iz djetinjstva?

Poznati bosanskohercegovački glumac na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju iz svojih školskih dana.

glumac - Instagram

Fotografija ispod koje piše “školska uspomena” prikazuje plavokosog nasmiješenog dječaka u košulji i džemperu.

Enisa Bešlagića ni na snimku od kojeg je prošlo 40-ak godina nije teško prepoznati zahvaljujući karakterističnim crtama lica.

Također, glumac je svojevremeno objavio fotomontaže na kojima je pokazao kako bi izgledao kao starac, dječak pa čak i žena.

Proslavljeni bh. glumac, koji živi u Sarajevu, ovog ljeta dospio je u centar pažnje javnosti nakon javnog prozivanja visokog predstavnika Christiana Schmidta.

U emotivnom obraćanju, Bešlagić je rekao kako je smiješno gledati kako neko iz međunarodne zajednice gubi živce u Bosni i Hercegovini i to nakon kratkog perioda provedenog u državi.

Ovakav komentar izazvao je burne reakcije te su se oglasile i Bešlagićeve kolege, a mišljenja su bila podijeljena. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh