Film i TV

NE LIČI NA SEBE – UROŠU ĆERTIĆU OBRIJANA GLAVA, PUN PODLIVA: Evo kako izgleda nakon nasrtaja Marinkovićeve

Maja postaje neuračunjiva, ovo nosi velike posljedice.

Uroš Ćertić - Srbija danas

Sukob koji je izbio između Maje Marinković i Uroša Ćertića dobio je nastavak i u policijskoj stanici.

Uroš Ćertić je prethodne noći isprovocirao Maju Marinković te ga je zadrugarka polila i udarila staklenom šoljom više puta u glavu, a nakon sukoba je kaskader u više navrata pokušavao da pobjegne, a spekuliše se i da je bio u Urgentnom centru.

Naime, sumnja se da su prilikom Uroševe posjete Urgentnom centru ljekari morali da mu pregledaju glavu, te je on tražio da mu se ošiša kosa, kako bi mogao da pokaže pred kamerama ali i ljekarima, da ima čvorugu.

Odmah po ulasku u hotel, kaskader je javno u kameru pokazao čvorugu koja nije baš mala, te se jasno vidi da povreda koju je zadobio baš i nije toliko bezazlena.

Podsjetimo, sukob koji je izbio između Maje Marinković i Uroša Ćertića dobio je nastavak i u policijskoj stanici, kaskader je preuzeo drastične ji prijavio Maju Marinković zbog nasilja i nanošenja tjelesnih povreda, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh