Film i TV

RASKRINKANI! MAJA ĆE ODLIJEPITI! Produkcija pustila SNIMAK – Plaču zajedno! KRIJU NEŠTO! “Htio je da je poljubi”

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Jovanu Tomić Matoru.

Maja - screenshot

– Kako tebi izgleda razgovor Milica i Bilala? Njihova bliskost i držanje za ruke – glasilo je pitanje.

– Izgledalo mi je kao da je želio da je poljubi. Čudno mi je da plaču zajedno. Ljudi se ovde vrijeđaju kad pričaju šta je mislim. Ne izgleda mi prijateljski. Cijeli klip mi je ostao u sjećanju. Bilalov osmijeh, njena hipnotisana faca. Milica je neko ko je ispao fer prema svojoj drugarici Aleksandri. Ako uzmemo činjenicu da je njen najbolji prijatelj, a priča sa dečkom, koji kako kažu, se njoj us*ao u život…. Meni to ne izgleda tako. Mislim da nije ispala cijela situacija sa Miljanom da bi aw čokoladica i sve još otkrilo. Nešto mi je mutno i nešto postoji. Pričale smo Aleks, Milica i ja u krevetu, znala sam za čokoladicu. Nešto se stopirala, Milica se distancirala samo je sa Markom. Mene je Bilal iznervirao jer potencira da spletkarim. Mislim da će ili biti za dva, tri mjeseca ili neće. Mislim da situacija nije riješena do kraja – govorila je Matora.

– Složila bih se. Klip je izgledao jako iskreno i topli, iskrenije nego ono što Bilal nije imao ni sa jednom devojkom u kontaktu. Ja se pitam šta je poenta njihovog razgovora? Šta su htjeli i šta je zaključak? Jako je intimno izgledalo. Oni mogu da lažu, ali slika govori više od riječi – dodala je Zorica.

– Ja sam komentarisao vezu ovog gosopodina sa Bakšom, Ivaanom, Urša, Maja, Ana Spasojević, a ovdje smo 40 dana. Sad treba da komentarišeš da je ova koja se muva sa Majinim bivšim dečkom da je zaljubljena u njega? Klip je delovao da Bilal gotivi Milicu i možda je čuva za kasnije. On zna šta je istina, rekao je: “Nemoj, nije ti prijatelj”. Sad se Marko naljutio koji ne želi da bude sa Milicom, a nije je ni poljubio – komentarisao je Miki.

– Sljedeću “Igru istine” postavljam pitanje Slađi, pa ću da je pitam šta je čula kad je bila ispred kazina? – pitala je Matora.

– Ne, ja sam tad izašla i Milica je bila ispred, prolazio je Bilal i rekao: “neću ništa da ti kažem, ma neću ni tebi da kažem”, a poslije mi je rekao da je to bilo zbog Anite – govorila je Slađa.

– Nije bila u pravo. Anita je bila u toaletu i htjela je da me poljubi, ja sam rekao da neću ni trijezan – dodao je Bilal.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh