Film i TV

NAZVAO JE USPUTNOM STANICOM! Javno prepucavanje DALILE I LUKE

“Bivšima poželite sreću i krenete dalje”

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević, otkako je završila karijeru u “Zadruzi”, uživa u slobodi.

Ona živi sa drugaricom Marijanom Zonjić u Beogradu i njih dve redovno izlaze u restorane i na žurke.Dalila je jedno vreme bila zauzeta, kada je stupila u kratku vezu sa Lukom Nikolićem, ali to nije bilo dugog veka. Ona je objasnila da je Luka samo bivši i da je solo.

– Bivšima poželite sreću i krenete dalje. Nema potrebe da stoje više uz vaše ime. Ja kao ja, neću imati problem da vam kažem kada je neko prisutan u mom životu. Sada nije niko, pogotovo ne bivši – rekla je Dalila.Odmah nakon objave Dragojevićke, oglasio se i Luka Nikolić na Instagramu koji je napisao:

– Piše poznat javnosti kao bivši dečko Mine Vrbaški, bivši dečko Maje Marinković, bivši dečko Dalile Dragojević… Stvarno nemojte pogrešno da me shvatite, ali veze su veze, a kombinacije i devojke s kojima se upoznaš na dva meseca i napraviš neki kontakt i viđaš se sa njima povremeno, koliko ja znam, nisu veze. Zamolio bih da ne pišete bivši dečko jer nisam bio u vezi ni sa kim od navedenih – istakao je Luka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh