Film i TV

BOMBA U NAJAVI? Nakon javnog oglašavanja bivšeg dečka Luke Dalila Dragojević neće imati miran san

Drama se nastavlja!

Iako je prošlo dvije nedjelje otkako je Dalila Dragojević prekinula vezu sa Lukom Nikolićem, pratioci na mrežama prate svaki njihov korak, a njegova nova objava zaintrigirala je sve.

Poznato je da su se on i Dragojevićeva već svađali, raskidali, pa ponovo mirili, a nakon naizgled definitivnog raskida mnogi se pitaju koji su im naredni koraci. Luka je, čini se, već smislio idući potez.

– Super stvar u vezi mene je što nikad ne znaš šta je sljedeće – poručio je Luka, a da li će se ponovo baciti u osvajanje Dalile ili će joj zadati novi udarac sa nekom novom-starom zadrugarkom, ostaje da vidimo.

Podsjećanja radi, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom ljetovanja u Budvi, po završetku pete sezone “Zadruge”. U početku su se krili, međutim sve je objelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bijele kuće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh