Film i TV

“BORAC JE!” Iz klinike PREBAČENA u LUKSUZNI apartman, evo šta se dešava sa Aleks nakon operacije!

Oglasio se Dejan.

Aleksandra Nikolić - Novi

Aleksandra Nikolić juče je imala operaciju grudi, zbog silikona koji još uvijek nije pukao ali se “izlizao” i bez intervencije je Nikolićevoj mogao napraviti ozbiljan zdravstveni problem. Njen dečko Dejan Dragojević otkrio je šta joj slijedi nakon hirurškog zahvata.

– Ostaje u bolnici. Poslije će se oporavljati u apartmanu, imat će najbolju negu – kazao je na početku Dejan Dragojević, pa dodao:

– Jedva čekam da se vrati na imanje da mogu da je vidim, ovako mi je mnogo teško! Ima ogromnu podršku, što je više napadaju, ljudi je više vole! Volim je najviše na svijetu, znam da je borac i da će sve da izgura.

Dejan je juče otkrio više detalja.

– Aleksandra je operisana danas, mislim negdje oko 12-13h. Intervencija je prošla dobro, oporavlja se – kazao je on tada.

– Jedino mi je žao što nisam pored nje, volio bih da sam bio tu da je držim za ruku, to je ipak anestezija. Znam koliko joj je teško, imala je velike bolove – dodao je Dragojević tom prilikom, piše Informer..


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh