Film i TV

Voditelju Zadruge stižu jezive poruke, Darko traži hitnu zaštitu od nadležnih organa!

Voditelj Darko Tanasijević na Instagram profilu objavio je prijetnje koje je dobio od anonimne djevojke, koja ga ne podnosi.

Darko Tanasijevic - Zadruga

Naime, voditelj je odlučio da se javno bori protiv nasilja na internetu, te je objelodanio kakve grozote dobija u direktnim porukama na društvenoj mreži.

Naime, nepoznata osoba uputila mu je niz gnusnih uvreda, u kojim je vrijeđala na samo voditelja, već i njegovu majku.

No, kako se televizija bori protiv svakog oblika nasilja, Darko je odlučio da javno iznese sve prijetnje, te se tim povodom oglasio:

– Da ne kačim i ostale idiote. Eto, da vidite ko nas sve okružuje, kakvi su ljudi među nama. Ljudi?! Suzana, što brže ozdravljenje želim. Vodite računa šta izgovarate i šta pišete na društvenim mrežama. A, ovi što prijete, da će mi doći brzo ,,sudnji dan”, da će me sačekati tamo ili ovamo. Njima će se baviti nadležni organi – napisao je Tanasijević na Instagramu, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh