Film i TV

KARLEUŠA OVOG PUTA STVARNO POKAZALA PREVIŠE! Pjevačica nikad vrelija, INTIMNU regiju jedva prekrila tračicom pa okrenula i zadnjicu

Pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagramu nerijetko obajvljuje vrele fotografije i snimke, koji ostavljaju sve bez teksta.

Jelena Karleuša - novi

Ona je sada oskudnom odevnom kombinacijom bacila muškarce u trans. Naime, pjevačica je pozirala ispred svoje kuće na Dedinju obučena u kreaciju koja gore izgleda kao sako, a dole kao donji veš.

Pjevačica je ovom prilikom pokazala kako joj stoji ružičasta boja, svoju, dugu, plavu kosu, a zamalo i sve ostalo. Pojedini pratioci na Instagramu su pisali da je “obukla tange naopako”, a ona je u videu sve vrijeme pritiskala tračicu kako ne bi skliznula lijevo ili desno.

Karleuša je nedavno pokazala podjednako skandaloznu kreaciju – obučena od glave do pete u crnu haljinu, Jelena je otkrila grudi koje su pridržavali samo končići.

CIJELU SLIKU POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

“Sada si pokazala baš previše”, “Kakva zadnjica”, “Barbika, prezgodna si”, glasili su neki od komentara ispod objave, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh