Film i TV

NAKON KĆERKINOG DIVLJAČKOG FIZIČKOG OKRŠAJA, oglasila se zadrugrarkina MAJKA: “Dobila je par vaspitnih…”

Najavila haos!

Tuča u Zadruzi - srbija danas

Tokom ranih jutarnjih sati došlo je do brutalnog sukoba između Ane Spasojević i Anite Stanojlović. Naime, Anita je krenula da cijepa Anine privatne stvari, pa je Ana krenula na nju, ali je obezbjeđenje reagovalo i razdvojilo zadrugarke.

Tim povodom su novinari stupili u kontakt sa Aninom majkom Slađanom, koja je otkrila kako gleda na novonastalu situaciju njene kćerke i njene cimerke.

– Ana je već najavila haos i uvijek će da se odbrani ko god da je u pitanju. Što se tiče Anite, jasno se vidi da ona samo želi kadar, zna se da se lične stvari ne diraju. Iskreno ne bih bila u Anitinoj koži ako Ani popuste kočnice, objasnit će Aniti šta ne smije da radi – rekla je Slađana, pa dodala:

– Anita je sinoć dobila par vaspitnih korekcija, vratir će Ana nju na fabrička podešavanja – zaključuje majka Ane Spasojević za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh