Film i TV

ORI SE BIJELA KUĆA! Ćertić u žestokom sukobu sa NJIM: “Govore da si MUTAV!” Ni zadrugar mu nije ostao dužan

Ne smiruju se!

Uroš Ćertić - screenshot

Tokom podjele budžeta došlo je do sukoba između ovonedjeljnog vođe, Uroša Ćertića, i Zvezdana Slavinića.

– Brendonu srednji budžet – rekao je Uroš.

– Samo da kažem još, ja sam tebe pitao da li sa mnom igraš rijaliti, ti si rekao ne. Sada vidim da si čekao sve vrijeme da mi ovo kažeš, a mogao si odmah da mi iskažeš šta ti smeta. Ja ne volim kada neko igra igra sa mnom – rekao je Zvezdan.

– Ja sam ono što jesam, a za tebe tvoji ljudi govore da si mutav – rekao je Uroš.

– Ti si negativan u svemu, ja te nisam tako zamišljao. Meni nisu tako rekli, nego da sam neaktivan, jer nisam na početku iskazivao svoj stav. Ne možeš sve da gledaš selektivno. Govoriš da si zaštitnik žena, a ne radiš to – rekao je Zvezdan.

– Ja sam zaštitnik dobrih ljudi, a ti brani ovakve kao što je Jelena – rekao je Uroš.

– Ja kada bih nekoga osudio nekog, bio bih najveća budala. Uradio sam ozbiljne stvari, da nemam pravo da bilo kome išta kažem, ispao bih smiješan i jadan. Ti si mogao da se izjasniš i kažeš šta ti smeta, a da ti ja kažem ‘Izvini, možda nije trebalo tako’. Moja uloga je jasna ovdje – rekao je Zvezdan.

– Ti ovdje služiš da jedeš i spavaš – rekao je Uroš.

– Moj cilj je da pokažem da nisam monstrum, sve ostalo mi nije bitno. Ja mogu da ti kažem da ne možeš da se raspravljaš sa Mićom, koji je stariji čovjek. Ono šti si imao sa Jelenom su samo riječi, zašto da te branim? Rekao si oprostit ću ti sto puta, napolju neću? Šta to znači? Mogao si da me izvedeš i kažeš šta imaš – rekao je Zvezdan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh