Film i TV

ALEKS POBJEGLA U ZADRUGU IZ DOMA DRAGOJEVIĆA? Dejan joj branio da UĐE i predlagao BRAK, ona ODBILA?!

Nevolje u raju?!

Dejan i Aleksandra - screenshot

Dejan Dragojević i dalje učestvuje u rijalitiju Zadruga iako se nalazi iza kamere.

Njegova draga Aleksandra Nikolić istakla se kao jedna od favoritkinja u ovoj sezoni, ali je samim tim stekla i mnogo neorijatelja, koji pored nje imaju pik i na Dejana.

Dragojević sa druge strane pruža podršku svojoj devojci, ali je u nedavnom lajvu izjavio nešto što je mnoge zateklo. On je predlagao Aleksandri zajednički život, nešto poput modernih brakova, kao i da ne ulazi u rijaliti, ali ona nije htjela da ga posluša, te je iz doma Dragojevića direktno otišla u Zadrugu, piše Srbija Danas.

Pogledajte na snimku šta je sve on pričao o svojoj izabranici.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh