Film i TV

OVO SE BAŠ DUGO NIJE DESILO: Uroš Ćertić PREBLIJEDIO kada je pročitao KO JE NOVI vođa!

Nije mogao da povjeruje.

Uroš Ćertić - srbija danas

Zadrugu je sinoć napustila Urša Skofić, koja je osvojila samo 10% glasova publike, iako je pobijedila Necu Lazića u igrici.

Zadrugari su danas dobili pismo koje je Urša, kao i svaki izbačeni takmičar, napisala u studiju i u njemu imenovala novog vođu za ovu nedelju. Pismo je upravo stiglo u Bijelu kuću, a prošlonedjeljni vođa Uroš Ćertić je okupio zadrugare oko crnog stola u krenuo da čita pismo:

– Dragi moji zadrugari, hvala vam što ste me tako lijepo prihvatili. Sale brat moj, Danijel srce, Bakša volim te, Bilal moja prva ljubav, moj prvi pređen most… Novi vođa je Uroš – pročitao je Ćertić i ostao bez teksta što će drugu nedjelju zaredom spavati u hotelu i imati određene povlastice, piše Srbija danas.

– Hvala ti Urša, ja ne vjerujem – rekao je Uroš.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh