Film i TV

ALEKSANDRA JOJ LIČI NA PRO.TITUTKU: Maja RAZVEZALA JEZIK “Fizički izgled nije presudan za taj zanat”

Bez dlake na jeziku!

Maja Marinković - Novi

Nakon Nominacija na kojima su nominovani Neca Lazić i Urša Škofic, održana je “Igra istine”, a Ivan Marinković je postavio pitanje Maji Marinković.

– Nabroj mi tri osobe iz Zadruge koje napolju da vidiš, rekla bi da su pro.titutke? – pitao je Ivan.

– Fizički izgled nije presudan za taj zanat. Dosta o tome govori ponašanje. Pro.titutka može biti i konobarica, apotekarka, starleta, nema pravila. Ne bih tako okarakterisala djevojke. Ja sam djevojke tako nazivala kad sam imala pouzdane informacije. Nijedna mi se nije nešto posebno iskompromitovala ove godine, tek je početak. Milici ne mogu da kažem, kad mi ne liči. Sve je, samo to nije. Silvani sam to govorila kad je bila tema Bujanovac i kad smo se svađale.

– Ima ozbiljnih d*olja, d*oljetina u kući – rekla je Matora.

– Evo mogu za nju (Aleks) jer su kružile te priče o Bujanovcu – rekla je Maja.

– To si rekla zbog priča koje si čula, ali to nije pitanje. Odgovori – rekao je Mića.

– Cveta te je onda pobjedila jer njoj nismo sugerisali, a ti uvijaš sad. Daju ti ovdje 500 mogućih ideja – rekao je Ivan.

– Zamisli da sad ja koja imam težinu riječi uzmem i navedem bilo koga, ta djevojka je u startu zapečaćena kao ja prošle nedjelje – rekla je Maja.

– Ja sam dobila pitanje, morala sam da odgovorim, ali ne mislim da ste vi ku*ve. Čepiš se, kaži tri djevojke – rekla je Cveta, piše Srbija danas.

– Evo, ti. Ima te dovoljno da podijeliš na još dva mjesta – rekla je Maja.

Detaljnije u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh