Film i TV

“POZDRAVLJAŠ PSA, A NE SVOJE DIJETE!” – Neviđeni haos! Maja Marinković isprozivala Ivana

U Bijeloj kući je u toku glasanje za najsamoživiju osobu, a riječ je dobila Maja Marinković.

Maja Marinković - Screenshot

– Što se tiče ove teme, to je najgora osobina po mom mišljenju koju čovjek može da posjeduje. Čovjek koji samo misli o sebi, a ne o drugim ljudima. To su mi gluposti da navodim ove ljude nove i ostalo. Ja bih navela Ivana Marinkovića, jer ako si samoživ u odnosu na svoje oko sebe, onda si takav prema drugim ljudima. Ako idemo po klopi i ostalo, možemo i za to da kažemo. Mislim da je Ivan samoživ kada pozdravi svog psa, a ne svoje dijete – rekla je Maja.

– Molim vas da mi ne pominjete dijete – rekao je Ivan.

– Ja ga ne vrijeđam, ali je to tema ovdje u Zadruzi – odbrusila je Maja.

– Ovdje je tema samoživost, ona se osvrnula na sve – ubacila se Jelena.

– Ti na svoju baku nisi gledala, a ne nešto drugo – rekao je Ivan.

– Za ovo možeš tužbu da dobiješ – zaprijetila je Jelena, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh