Film i TV

“DEBELO GO*NO!” Sanja skočila i URNISALA zadrugara nakon BRUTALNOG okršaja: “Pravi SKANDALE da bi privukao pažnju!”

Sasula mu sve u lice!

Sanja Grujić

Glasanje u Bijeloj kući za najsamoživiju osobu se nastavilo, te je riječ dobila Miljana Popović.

– Ima dosta ljudi koji ne razmišljaju svojim glavama, nego prisvoje nečije mišljenje jer nemaju dovoljno inteligencije. Navodim Ivana Marinkovića – rekla je Miljana.

– Osoba koju ću ja navesti, pokazuje ovog trenutka. Ne dozvoljava da neko kaže, nego što pravi skandale kako bi privukao pažnju na sebe. Ja nominujem ovo debelo go**o, Necu – rekla je Sanja.

– Deponija – dobacio je Neca.

– Nemojte miješati poslovnu i privatnu priču. Svi vrijeđate ovdje i ujedate. Najviše mrzim navijanje. Budite ljudi, nemojte pi**e… – rekao je Mića.

– Ovo je bio moj stav i u nedelju i rekla sam ga Neci – rekla je Sanja.

– Ona puši ku**c Zorici sada – drao se Mića, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh