Film i TV

FILIP CAR I ZOLA ULAZE U “ZADRUGU”: Procurio snimak iz KARANTINA – Spremaju PAKLENI PLAN protiv Maje!

Neočekivano ili ipak očekivano?

Maja, Zola, Car - srbiaj danas

Bivši učesnici i najveći zavodnici rijalitija “Zadruga”, Filip Car i Lazar Čolić Zola, koji su svoje takmičenje obilježili turbulentnim vezama u Bijeloj kući, nakon napuštanja iste postali su nerazdvojni.

Njih dvojica većinu svog vremena provode zajedno, što svjedoče i svakodnevne zajedničke objave na društvenim mrežama.

Tako je bio slučaj i ovaj put. Na svom TikTok nalogu, Lazar Čolić Zola poznatiji kao Miljanin bivši dječko, objavio je snimak kako mu Filip Car, bivši dečko Maje Marinković i Dalile Dragojvić dolazi u posjetu.

Zola se našalio i snimio Cara ispred vrata, a takođe je i stavio lokaciju na kojoj se trenutno nalazi, a u pitanju je jedno naselje u Beogradu.

@zola_je_ #zolander #car #zola #zadruga6 #show #program @Zadruga Official @RTV PINK #soon ♬ original sound – Lazar Colic

Da stvar još više upotpuni, Zola je napisao jedan komentar i na taj način se direktno našalio sa produkcijom, a možda im i stavio do znanja da su spremni da ponovo uđu u “Zadrugu”.

– Stigao brat u karantin – glasio je komentar Zolin.

Da li će njih dvojica stavrno ući u rijaliti ili su to njihove puste želje, ostaje nam da ispratimo u narednim danima, piše Srbija danAs.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh