Film i TV

BRAT ZADRUGARA PRONAĐEN U BEŽIVOTNOM STANJU U PEKARI – tragedija se dogodila u BEOGRADU! I on je bio dio rijalitija

Biznismen i bivši učesnik “Zadruge”, Filip Mijatov, koji se nekada viđao sa starletom Anom Korać i kako je isticao u rijalitiju – sponzorisao je, vodi buran život.

Filip Mijatov - screenshot

U rijalitiju se nije dugo zadržao, jer nije mogao da trpi pritisak, pa su ga diskvalifikovali čak dva puta, od tada se povukao iz medija i živi u Velikoj Britaniji.

Njegov život obilježila je velika tragedija jer je izgubio rođenog brata na jeziv način.

Bivši učesnik “Parova”, Dimitrije Mijatov (42), Filipov brat, pronađen je mrtav u Beogradu, u ulici Maršala Tolbuhina, u jednoj pekari, prije godinu dana.

– Stvarno nemam snage svima da odgovorim. Izvinite. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, Dimitrije. Hvala vam svima za podršku i volim vas. Nisam ni sanjao koliko ljudi ima koji me još uvijek zapravo vole – napisao je nakon smrti brata Filip.

Podsjetimo, Dimitrije Mijatov je tokom učešća u “Parovima” često ulazio u sukobe sa drugim učesnicima, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh