Film i TV

SVI SU BRUJALI O TUČI U ZADRUZI, A NIKO NIJE ZAPAZIO OVE DETALJE: Evo koliko je TEŽAK UROŠ, a koliko KRISTIJAN

Ipak, ono što je zanimljivo da je velika razlika u težini između Kristijana i Uroša, te vam u nastavku otkrivamo sve detalje.

Kristijan i Uroš - Novi

Prije samo tri dana cijela Srbija brujala je o velikom sukobu koji se dogodio između Kristijana Golubovića, Uroša Ćertića i Bugarina.

Rezultat tuče bila je diskvalifikacija Kristijana i Emila, a Uroš se sa lakšim tjelesnim povredama vratio u Zadrugu gdje je nastavio da provocira i maltretira ostale učesnike.

Ipak, ono što je zanimljivo da je velika razlika u težini između Kristijana i Uroša, te vam u nastavku otkrivamo sve detalje.

Uroš Ćertić je najpoznatiji i najtraženiji srpski kaskader u Holivudu koji je radio u preko 50 filmova i serija ove produkcije.

Rođen je 8. juna 1982. godine u Beogradu. Živio je na Dorćolu gdje je završio osnovnu školu „Pero Popović Aga“. Omiljeni predmeti su mu bili likovno i fizičko. Kao mali je pravio razne vratolomije trenirajući džudo, brzo vozeći skejt i „BMX“ po Kalemegdanu i ulici Strahinjića Bana. 1995. godine se sa majkom preselio u Vankuver, Kanadu.

Aleksandar Golubović (samozvani Kristijan što u prevodu znači hrišćanin) je srpski MMA borac rođen 30. novembra 1969. godine u Minhenu, zapadnoj Njemačkoj.

Osamdesetih godina prošlog vijeka je došao u Srbiju gdje je sa majkom i sestrom živio na Zvezdari, a zatim na Voždovcu. Otac je odveden na doživotnu robiju pre nego što se Kristijan rodio, a prvi put ga je vidio kada je pobjegao iz zatvora u Minhenu, piše Espreso.

Uroš je težak 85 kilograma, dok Kristijan ima težinu od 115 kilograma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh