Film i TV

“JA SAM SLOBODNA DJEVOJKA!” Nakon Lukine JAVNE PROZIVKE, nije mu ostala DUŽNA! “Tačka je STAVLJENA!”

“Ja sam slobodna djevojka”.

Superfinalistkinja pete sezone “Zadruge” Dalila Dragojević svoj raskid sa Lukom Nikolićem potvrdila je za Pink.rs.

Nakon njegovog storija, u kom je poručio: “Prijatno i doviđenja, pa sad pišite saopštenja” oglasila se Dalila, koja nam je kratko objasnila da dečka više nema.

– Ja sam slobodna djevojka, nemam dečka. Tačka je stavljena na naš odnos. Svako svojim putem – rekla je Dalila za pomenuti portal.

Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom ljetovanja u Budvi, po završetku pete sezone “Zadruge”. U početku su se krili, međutim sve je objelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bijele kuće.

Vijesti o raskidu bile su aktuelne prošle nedelje, međutim Luka se prije dva dana oglasio za naš portal i priznao da su se posvađali, ali ne i raskinuli. Međutim, nesuglasice ipak nisu uspjeli da prevaziđu.

Luka, inače, nije iz “javnog svijeta”, međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh