Film i TV

“ŽIVI U IZNAJMLJENOM STANU U MIRIJEVU, izbacio sam ga kao DŽUKELU napolje!” Uroš urniše Kristijana – ne bira riječi

Sukob se ne smiruje!

Uroš Ćertić - Srbija danas

Jovana Tomić Matora i Uroš Ćertić nastavili su da razgovoraju i riješavaju svoj odnos, a onda je on opleo po Kristijanu Goluboviću, piše Srbija danas.

– Ne treba da krade po radnjama i da laže da ima “Versaće kupatilo”, kad živi u iznajmljenom stanu u Mirijevu. Pločice ne postoje, jer postoji stan i kirija u Mirjevu. Došli su šinteri po njega. On dobija patike sa Instagrama po najnižoj cijeni, a kad sam pričao prebacio je patike sa druge strane šanka. To nije slučajnost. Neću da pričam o ljudima koje sam izbacio kao džukele napolje – pričao je Uroš.

– O mom životu se sve zna. Ja sam javno rekla da sam gej i javno sam se autovala. Mene ništa ne može da uvrijedi – dodala je Matora.

– Da li misliš da bih se ja zakleo u dijete? Jutros sam ti uzeo dvije kapsule. Vjerujem ti da fali, ali nisam uzeo – rekao je Uroš.

– Zbog djeteta ti vjerujem – dodala je Matora.

– Moram da ti kažem tajnu da ložim majmune, držim garderobu u radionici, nisam još ništa obukao. Danas ću da ih ložim da mi je sve stiglo. Ja ugrožavam ljude sa fejk stvarima i Maju koja ima 90% fejk stvari. Ja sam rekao da bih od ponuđenih, slobodnih bio sa njom, ona je bomba. Njoj se ne sviđa što neću da s*rem po Aleksandri – nastavio je Ćertić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh