Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE EMILA: “Krivim Uroša za diskvalifikaciju, ISPROVOCIRAO me je”! Kamenov priznao da li se VRAĆA u Zadrugu

Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija “Zadruga” zbog tuče sa Urošem Ćertićem.

Kristijan Golubović i Emil Kamenov i Uroš

Po prvi put nakon izbacivanja iz Bijele kuće oglasio se Emil za Kurir koji je otrio da se vraća u Bugarsku i da bi volio da ga produkcija kontakrita kako bi nastavio takmičenje u rijalitiju.

On je priznao da krivi Uroša Ćertića jer ga je isprovocirao krađom sata, ali i da nema loše namere prema njemu.

Emile, kako se osjećaš nakon diskvalifikacije iz rijalitija?

– Dobro sam, najeo sam se i odmorio sam. Relaksirao sam se od svega i sada čekam moju ženu i jednog drugara koji je sa njom krenuo iz Bugarske, trebaju uskoro da me pokupe.

Sada se vraćaš u Bugarsku, da li bi se vratio u rijaliti ako te produkcija pozove?

– Nemam nikakve loše emocije prema televiziji “Pink” kao ni prema produkciji, ako bi me za pozvali a dvije, tri nedjelje da se vratim, može – što da ne?!

Da li si se čuo sa Kristijanom Golubovićem nakon napuštanja policijske stanice, o čemu ste pričali?
Kristijan Golubović, Emil Kamenov

– Čuli smo se, sve je ok. Ako se vrati Kristijan u rijaliti i mene vrate sa njim to bi bilo perfektvo. Mnogo bih bio srećan da se vratim sa Kristijanom.

Da li planiraš da promijeniš odos prema Urošu Ćertiću ako se vratiš u “Zadrugu”?

– Ako on bude čovjek prema meni i ja ću biti čovjek prema njemu. Iskreno, ja prema Urošu nikakve loše namjere nemam.

Da li kriviš Uroša za svoju diskvalifijaciju?

– Do neke mjere krivim Uroša. On je mene isprovocirao krađom mog sata, ali ja nemam nikakve loše namjere prema njemu. Volio bih da budem dobar sa njim, da smo drugari…

Od samog početka ove sezone bilo je dosta nasilja, da li očekuješ još diskvalifikacija?

– Mislim da neće biti diskvalifikacija zbog tuče i nasilničkog ponašanja, ali sam siguran da će učesnici pokušavati da pobjegnu iz Zadruge.

Za Kurir se oglasio i Emilov drug Mihajlo, koji je otkrio gdje se Kamenov nalazi, kako je protekao informativni razgovor u policiji, ali i da ovaj slučaj nije stigao do tužilaštva jer nije bilo povreda.

– Emil je na toplom, trenutno je kod mojih roditelja , mi smo kućni prijatelji. Jede normalno, smije se i dobro je. Žao mu je zbog toga što više nije u Zadruzi, ali dobro – započeo je Mihajlo za Kurir i ispričao kako je protekao Emilov boravak u policiji:

– Emil, njegova porodica i mi kao njegova podrška i prijatelji osuđujemo svako fizičko i verbalno nasilje. Emil se kaje što je dozvolio bilo kome da ga isprovocira sistematsko psihološkom toturom, kako njega tako i drugih učesnika muškog i ženskog pola. Zahvaljujemo se Kuriru za objektivno pisanje. Ambasadu bugarske sam ja zvao, informisao ih i oni su mi rekli da ih niko drugi sem mene nije kontaktirao. Tužilac se nije umiješao u slučaj jer Uroš nije imao nikakve povrede, Emil mu nije ništa napravio, a Kristijanov udarac nismo dobro ni vidjeli na klipu – kazao je on i dodao:

– Emil nije išao u tužilaštvo, bio je samo u policiji na informativnom razgovoru. Sve je prošlo perfektno, policija je krajnje profesionalno obavila svoj posao. Čekali su da se utvrde sve činjenice, čekali su da doktor pošalje faks sa medicinskim nalazima, nisu našli ništa, baš nikakvu povredu. Nakon toga, potpisali su izjave i pustli su ih. Sve je prošlo ok.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh