Film i TV

PROPAO UGOVOR OD 500.000 EURA! Kristijanov cimer iz zatvora IZNIO JEZIVE optužbe: Živi kao podstanar…

Teške riječi!

Bivši zadrugar i cimer Kristijana Golubovića iz zatvora Aleksandar Bogunović Zverka izneo je niz žwstokih uvreda na račun Golubovića, piše Srbija danas.

Zverka, koji se nakon pojavljivanja u Zadruzi sukobio sa Golubovićen, prije ulaska u Zadrugu je rekao da za Kristinan jer su zajedno robijali. Govorio je o njegovom boravku u zatvoru i manirima koje je tamo ispoljavao.

Ipak, ovoga puta, nakon Kristijanove diskvalifikacije okačio je stori u kome je žestoko potkačio svog bivšeg cimera iz zatvora:

– Kristijanu poznatijem kao Kiki Bombona propao ugovor od pola miliona evra. Pošto je podstanar, ništa drugo mu ne preostaje nego da krade parfeme, oluke u Nemačkoj ili da prodaje heroin u crkvi, inače kako će drugačije platiti kiriju? Au, umalo da zaboravim, sada je TikTok mafijaš – podrugljivo je napisao Zverka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh