Film i TV

MISICA SE TAJNO VIĐA SA FILIPOM CAREM, Stefan Karić prokomentarisao njihov odnos – bili su DRUGARI, a sada…

Evo šta im je poručio…

Karić i Jovana - screenshot

Bivši zadrugar Stefan Karić oglasio se nakon što je paparaco uslikao njegovu bivšu djevojku Jovanu Ljubisavljević u društvu Filipa Cara.

Karić je istakao da ga ovo ne pogađa, jer je nastavio dalje sa svojim životom, ali da joj želi sreću.

– Ne pogađaju me ovi naslovi. Nastavio sam dalje svoj život, a ona svoj. Ima prava da se viđa sa kim god hoće. Djevojka je slobodna – rekao je Stefan i poželio bivšoj djevojci sve najljepše:

– Želim joj svu sreću u životu – zaključio je Stefan Karić.

Inače, Jovanu Ljubisavljević paparaco je uslikao u društvu Filipa Cara. Oni su bili u jednom restoranu u centru Beograda, a Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vrijeme ju je zasmijavao, a ona se kikotala.

– Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije htio ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak – priča izvor blizak rijaliti zavodniku i otkriva kako je prošao njihov sastanak:

– Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko djevojaka, ali zna da je Jovana “tvrd orah”… Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vrijeme se smijala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primijetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vrijeme delio komplimente i šakom i kapom. Poslije tri sata njih dvoje su napustili restoran. Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide – kaže sagovornik, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh