Film i TV

KRISTIJANU POVEĆALI HONORAR – nećete vjerovati KOLIKO! Dogovorio se sa produkcijom – pristao da uradi OVO za pare

Lako su se dogovorili

Kristijan Golubović i Kristina Spalević imaće venčanje u “Zadruzi”, kojem će, pored zadrugara, prisustvovati i 100 zvanica iz spoljnog sveta.

Oni bi trebalo da izgovore sudbonosno “da” za dve nedelje, ako sve bude teklo po planu, a Golubović će na svoj honorar od 80.000 evra dobiti dodatni novac, i to čak 30.000 evra.Jovana Tomić Matora se već priprema za ovaj dan i poručila je svojim prijateljima da joj pošalju sako koji planira da obuče tog dana.

Kristijanova trudna verenica za “Kurir” kaže da joj oko organizacije svečanog čina pomaže Kristijanov sin Lazar i da jedva čeka da postane gospođa Golubović.Biće oko 100 zvanica. Ne znam još detalje, ovih dana treba da se vidim s članovima produkcije i dogovorim se sve. Lazar će prisustvovati venčanju, on i moji roditelji mi pomažu oko svega dok nema Kristijana. Ne znam ko će nam pevati, on voli Peđu Medenicu, ja volim Đanija i Janu. Videćemo – ispričala je Kristina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh