Film i TV

SKANDAL: Kristijan PREVARIO ŽENU – Kristina na stubu srama! Poslije SNIMKA priznao i tražio da napusti Zadrugu

Kristijan je imao dosta ispada tokom svoje rijaliti karijere!

Kristina i Kristijan - screenshor

Jedan od najaktuelnijih učesnika rijalitija u Srbiji jeste Kristijan Golubović.

Još od Farme on je skupio veliki broj simpatija i fanova koji ga prate svakodnevno. Ipak, njegovo ponašanjeje bilo više nego problematično u određenim momentima.

Kristijan je pored nasilja imao i aferu koju je tada na Farmi izgladio sa svojom tadašnjom ženom Ivanom, ali je u Zadruzi pokleknuo i sa Kristinom SPalević javno prevario svoju suprugu.

Sve je isplivalo na vidjelo poslije snimka, pa su Kristijan i Kristina priznali da su zajedno, a Golubović je raskinuo brak pred kamerama i uplovio u vezu sa Spalevićkom sa kojom danas čeka dijete.

Pogledajte kako je izgledalo razotkrivanje ovog para, piše Srbija danas.

Zbog klipova koji su tada prikazani, Kristijan je najavio da će tada u utorak napustiti “Zadrugu”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh