Film i TV

“SAMO SAM JA NJEN TIP!” Kristijan frapirao sve – otkrio i kako je UPOZNAO Maju: “Da nisam Takijev PRIJATELJ…”

Zadrugari su birali između Maje Marinković i Marka Markovića. Nominacija Kristijana Golubovića sve je iznenadila…

Kristijan Golubović - screenshot

– Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upouznao. Mislio sam da je kao Tomović svuda igranja nigdje je*anja. On je mladi lav, jedva uspijeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovdje, jer se ostali mladi lavovi ne miješaju u veze sa njegovim kandidatkinjama. Fin je i dobar momka, vidim da trenira, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvrijedila majku, ženu, dijete, na mene možete da se*ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko – rekoa je Kristijan pa komentarisao Maju:

– Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Samo sam ja njen tip i ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sjećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u Bijeloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala djevojčuca, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila sam se na najgadniji način. Nikako da se popravi,. ali nadam se da će doći dan kada će se promijeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu – rekao je Krisitijan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh