Film i TV

“LJUBIM TI DUŠU, SREĆO MOJA, LJUBI BEBCA!” – Kristijan Golubović ZAPLAKAO za Kristinom: Poručio joj OVE RIJEČI

“Danas sam slušao malo muziku, suza mi je kanula.”

Kristijan Golubović - srbija danas

Kristijan Golubović je odlučio da se obrati svojim najmilijima kod statue Džastina Bibera. Izjavio je ljubav svojoj vjerenici Kristini Spalević i poručio joj da im čuva bebu.

– Ljubim ti dušu, srećo moja, ljubi bebca, mazi stomak umjesto mene. Čuvaj ožiljak, novi te čeka – krenuo je Kristijan, pa nastavio:

– Danas sam slušao malo muziku, suza mi je kanula. Čuvaj se, ti to bar znaš. Ja se mačujem ovdje, nije teška priča, možda će biti, ali za sada nije. Imam to neko poštovanje i strahopoštovanje od skoro svih, donji dom gdje je trulo me ne zanima. Neću da dajem na značaju tim ljudskim otpadima, napravit ću ih žrtvom. Ono bijedno, da su ispred mene, a ne zaslužuju ni da dođu ovdje. Volim te, ne stereotipno, nego zauvijek, sve dok se ne pokvari nešto u životu, ja ne mijenjam mišljenje i emocije. Voli te najbolji, voli te najjači. Svim ostalima, komandant vam ljubi dušu, borimo se do pobjede – poručio je Golubović, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh