Film i TV

KRISTIJAN SE BORI ZA DAH nakon nasrtaja na Uroša: Zadrugari se OKUPILI oko njega – Ne mogu da mu POMOGNU

Pokušavaju da mu pomognu.

Zadruga - screenshot

Uroš Ćertić danas je imao prvo haos sa pjevačem Adamom Labunskim, da bi nakon toga ušao u sukob i sa Kristijanom Golubovićem.

– Šta ti je bre? – upitao je Ćertić kada ga je Kristijan gurnuo.

– Ma koga ti diraš, mamicu ti – nastavio je Kristijan i krenuo da šutira i juri Ćertića.

Kristijan je napao Uroša, oborio ga na zemlju i krenuo da ga šutira.

Kada ih je obezbjeđenje razdvojilo, zadrugari su odveli Kristijana u pab “Prijatelji”, gdje su pokušali da mu pomognu jer je ostao bez daha i počeo da se guši.

– Smiri se Kristijane, ne treba ti ovo, Kristijane. Diši, diši, moli te brat, ej, popij vodu. Kristi, Kristijane – govorio je Bugarin ko je sve vrijeme bio uz Golubovića i pokušavao da mu pomogne da povrati dah.

– Pustite čovjeka malo, da diše – dovikivala je zadrugarka.

– Ne radi to, gleda te Kristina, čekaš bebu – smirivala ga je Zorica.

– Ja znam to, cijeli život ne volim nepravdu. Ti da si najgore go**o, imam granice, razumiješ? Udari dečka koljenom u mu*a iz čista mira. Ja mogud a razumijem da je (Jelena) polije jedanput, a ne pet puta, da se gurkaju i ostalo – rekao je Kristijan, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh