Film i TV

“U TRENUTKU NJEGOVE SLABOSTI, OLOŠ SE PRIKAČIO ZA NJEGA!” – Žestoka pljuvačina po Aleksandri, pa pomenut i Dejan

Drama ne prestaje!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Maja Marinković nije mogla da se smiri nakon sukoba sa Aleksandrom Nikolić, te je tom prilikom oplela po njoj kod Tamare Ćosić i Marka Smiljića koji su sjedili ispred paba “Prijatelji”.

– Ja prva nikog ne bi dirala, nisam ja takva – rekla je Maja.

– Ona će sada namjerno prva da te čačka – rekla je Tamara.

– To ti je ono, igraš se sa vatrom, Je** ga, sad se možeš ugrijati i opeći. To je nešto što vučete od prije, je l’ da – pitao je Marko.

– Da. To mene nikad neće preći, jer je ispala jadnica – rekla je Maja.

– Misliš da je iz kompleksa – pitao je Marko.

– Da. Vidim ja kad se sredim, kako ona mene gleda…Spremala se cijelo ljeto za ovo. Dejan Dragojević, koji je njen dečko, preinteligentan momak. Svašta je dečko preživio, ali on je on. Ovo je jedan ološ koji se u trenutku njegove slabosti prikačio za njega. Ovo iz nje govori Dejan Dragojević – rekla je Maja, piše Srbija danas.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh