Film i TV

DA LI TO PROVOCIRA DARKA? Marina Gagić LUMPUJE uz pjesmu Barbare Bobak

Ljubavni život Darka Lazića kao i djevojke sa kojima je bio oduvijek je intrigirao javnost, a nakon spekulacija da je moguće pomirenje sa bivšom vjerenicom Marinom, u medijima se pojavila vijest kako je on našao novu djevojku.

Ipak, Marina Gagić izgleda da želi da bude u dobrim odnosima sa bivšim partnerkama nekadašnjeg vjerenika, a poslije dopisivanja sa Oliverom Matijević, ona je pokazala da joj se dopada i Barbara Bobak, s kojom je pjevač bio donedavno, piše Grand.online.

Iako u javnosti ne želi da priča o bivšem partneru s kojim ima sina, Marina se, po svemu sudeći, i dalje bavi njime, što je dokazala snimkom koji je objavila na Instagramu.

Naime, Marina je krenula na slavlje s prijateljicama, a u kolima su pustale muziku i pjevale da bi u jednom momentu, krenula je Barbarina pjesma, a Gagićeva ju je znala od riječi do riječi. Kad je čula numeru “Duplo gora”, Gagićeva je pala u trans, počela je da pjeva i da igra.

Mnogi su ovo shvatili kao ruku pomirenja između dvije Lazićeve bivše, odnosno da Marina želi da bude u dobrim odnosima s Barbarom i da počne da se druži s njom. Ostaje nam da vidimo kako će pjevačica reagovati na Marinin gest i da li će postati prijateljice.

Ovo nije prvi put da Gagićeva komunicira s Darkovim bivšim partnerkama. Nedavno je počela da se druži sa njegovom bivšom djevojkom Oliverom Matijević sa kojom se dopisuju preko Instagrama i jedna drugoj ostavljaju srca ispod fotografija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh