Film i TV

CAR OTKRIO SVE DALILINE TAJNE! Uništio je u emisiji uživo: “Bila je sa OŽENJENIM ČOVJEKOM, imala je tri kombinacije poslije mene”

Ljubavni trougao koji je obilježio petu sezonu rijalitija “Zadruga”, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, našli su se oči u oči u emisiji “Narod pita”.

Dalila Dragojevic - Novi

Oni su iznijeli niz optužbi, a Car je u jednom trenutku otkrio da je Dalila bila sa oženjenim čovjekom.

– Ovdje Vesna iz komšiluka. Dobro vas našla. Pohvalila bih tebe Darko, sjajan si. Deki, čestitam ti na pravoj pobjedi i na svemu što si izdržao. Pošto si rekao da ćeš u emisiji reći sve što imaš, šta je to? – pitala je gledateljka

– Neću, sad je posljednja emisija. nema šta. Ja da pričam u prazno neću. Da mi treba dokazivanje, pričao bih, ali ja sam pobjednik i to nije moj nivo – rekao je Dejan.

– Kad si progledao? – pitala je gledateljka.

– 13.01.2022. Tad mi je progledala i lobanja – rekao je Dejan.

– Filipe, pričali smo prije neko veče. Dalila je poslije 4 godine braka javno prevarila Dejana, da li misliš da bi i tebi nabacila rogove? – pitala je gledateljka.

– Sigurno bi se negdje sa strane p**eftala. Sigurno bi se olinjala, ali ne vjerujem da bi me ostavila. Ne bih oprostio, ali bih predosjetio i osjetio. Dejan je dosta bio mlad, ne bih se baš sa njom mogao zavaljati u dugogodišnje odnose. Ja sam ful minutažu odradio što se tiče nje – rekao je Car.

– Ona nije za brak – rekla je gledateljka.

– Imala je brak, mene, pa brak, pa Gringa, neke dvije, tri kombinacije sa strane i sad dečka, i nešto od ranije – rekao je Car.

– Da li je po tebi muška i ženska prevara ista? – pitala je gledateljka.

– Prevara ko prevara, uvijek se veća težina daje ženskom bl.du i nemo.alu – rekao je Car, pa dodao:

– Bila je sa oženjenim čovjekom nakon petice – rekao je Car, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh