Film i TV

OPROSTIO SE OD GLEDALACA: Darko Tanasijević se zahvalio publici i najavio novi projekat!

U toku sinoćne emisije “Narod pita”, voditelj Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić.

Darko Tanasijević - novi.ba

Nakon uzbudljivog izdanja omiljene emisije koja je ugostila mnoštvo takmičara “Zadruge”, voditelj je imao važno obaveštenje za sve gledaoce, piše Srbija danas.

Darko Tanasijević oprostio se od gledalaca “Narod pita” i najavio novu sezonu popularnog TV formata:

– Hvala vam što ste nas gledali puna dva meseca, tokom ove letnje pauze, između pete i šeste sezone. Večeras u 21 čas startuje nova sezona na televiziji “Pink”. Neću mnogo da vam obećavam, znate i sami da smo vam spremili ozbiljan spektakl. Preozbiljan kasting smo odradili, ozbiljne kandidate imamo – istakao je voditelj.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh