Film i TV

NEMA VIŠE NAGAĐANJA: Konačno otkriveno da li Dalila Dragojević ulazi u “Zadrugu 6”!

Dalila Dragojević prethodne noći gostovala je u emisiji “Narod pita”, a odmah nakon snimanja imala je potrebu da se obrati pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Dalila Dragojevic - Novi

Premda su se mnogi pitali da li će drugoplasirana takmičarka “Zadruge 5” učestvovati u šestoj sezoni popularnog TV formata, odgovor na njihovo pitanje je stigao u jutarnjim časovima, piše Srbija danas.

Gotovo! Hvala Bogu dragom! Za mene je tek sada završen rijaliti! Hvala svima koji su uz mene bili sve ovo vrijeme! Hvala vam na svemu! Sada u neke nove pobjede i mirniji život! Voli vas vaša Dalila – istakla je Dragojevićka.

S obzirom da večeras počinje nova sezona “Zadruge”, ovo je bilo posljednje obavezno gostovanje Dalile na “Pink” televiziji. U kojim okolnostima ćemo ovu rijaliti-zvijezdu gledati u budućnosti, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh