Film i TV

“HUSO JE OSTAVLJAO DJECU…” Dalilin bivši ŽESTOKO opleo po njenom OCU: “Ne volim ljudsku ZLOBU!”

Emisija “Narod pita” je u toku, a Darko se osvrnuo na komentare na društvenoj mreži Tviter. Dalila i Car su ušli u raspravu nakon izjave jednog čitaoca da Dejan i on ne mogu da prebole što ih ona neće.

Dalila i Huso - screenshot

– Car treba da se spusti na zemlju, Dalila ga neće pa sad ludi – pročitao je Darko, piše Srbija danas.

– Car kad je prvi put kročio u Zadrugu bio je jedan od najbitnijih i biće – rekao je Car.

– Gledam ova dva paćenika koja pate za Dalilom. Dejan ćuti jer zna koliko Dalila vrijedi, a Filip skače od muke. Dalila te voli ali te neće – pročitao je Darko.

– Dalila ga ne voli – rekla je Dalila.

– Ja ću odgovoriti ovom pi*kašu. Ja samtram za Dejana da se navikao pet godina na te ispade i zločeste stvari, a ja mogu iskulirati, ali ne volim ljudsku zlobu. Odvratno je svima, niko normalan je ne može podnijeti – rekao je Car.

– Kompleksi su čudo – rekla je Dalila.

– Ajde bando jedna, Šepačko podzemlje. Husu treba dati doživotnu zbog mafijanja – rekao je.

– Mama ti je konobarica sa stomakom do zuba – rekla je Dalila.

– Huso ostavio toliko djece, a ostavio ovo najveće go*no. Ova po*no zvijezda im malo para tutne za svoje je*ačine – rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh