Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ ISTI ADAM ADAKTAR: Pogledajte novi izgled pobjednika Zadruge, KOMENTARI SU HIT

Dejan Dragojević pobjednik “Zadruge 5”, svojom objavom na Instagramu podigao je veliku prašinu.

Dejan Dragojević - screenshot

Naime, Dejan je nedavno objavio set egzotičnih slika, na kojima zavodljivo pozira, a na sebi ima bijeli prsluk sa ogromnim izrezom i ogrlicu ukrašenu biserima.

Dragojević je zbog ovakvog izdanja dobio pregršt lajkova i komentara, a mnoge je podsjetio i na kontroverznog umjetnika obrva Adama Adaktara, čiji se rijaliti prikazuje na Pink televiziji.

– Koji si Adaktar – poručio mu je bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson, a ovaj komentar dobio je preko 2000 lajkova, što samo potvrđuje koliko se fanova slaže sa njim, a nizali su se i drugi komentari:

“Ubijaš pogledom”, “Maneken”, “Treba pod hitno da promijeni profesiju i postaneš model”, “Deki je bolji frajer od Adaktara” – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali ispod objave, piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh