Film i TV

ALEKSANDRIN BIVŠI OPLEO O NJENOM ODNOSU SA DEJANOM: “Ako neko od njih dvoje uđe u Zadrugu, ta veza PUCA, nisu jedno za drugo”

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević započeli su svoju vezu pred kamerama rijalitija “Zadruga” nakon što ga je bivša partnerka Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić - screenshot

Inače, i Aleksandra je bila u vezi sa Carem, a on je nakon završetka rijalitija dao svoj sud o Nikolićevoj i Dejanovoj vezi.

Kako gledaš na vezu Dejana i Aleks? – glasilo je pitanje za Cara.

Nisam vjerovao da će uspjeti, ali ako neko od njih dvoje uđe, ta veza puca. Niko nije vjerovao u njih, ali moje mišljenje oni nisu jedno za drugo – dao je svoj sud.

Aleksandra i Dejan nedavno su se vratili sa putovanja, a otkako su izašli iz Bijele kuće, gotovo da se ne razdvajaju. Kako se sada spekuliše, oni planiraju zajednički život i svadbu, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh