Film i TV

NALETJELA AUTOM NA CARA! Dalila se IZNERVIRALA: Kolima krenula na bivšeg dečka ispred Pinka!

Dalila Dragojević i njen bivši ljubavnik Filip Car trebaju konačno da se susretnu licem u lice u emisiji “Narod pita”, ali niko nije očekivao da će se njihov susret prevoriti u skandal i to prije nego što je emisija počela.

Dalila i Car - screenshot

Naime, novinari su uzimali intervju od Filipa Cara, dok je za to vrijeme na deset metara Dalila Dragojević sjedila u kolima. Bivši zadrugar se raspričao o Dalilinoj jučerašnjoj proslavi rođendana, piše Srbija danas.

– Nisam joj čestitato, ne želim da budem u kontaktu sa takvim ljudima. Nisam upućen u detalje njene proslave i zašto se bahato ponašala pred novinarima (prvo ih je povala pa ih je otjerala prim. aut.). Ta njena bahatost i arogancija su me odbijale i u Zadruzi. Evo ona je tu u kolima možete nju da pitate – rekao je Car.

Potom se na snimku vidi kako dežurni momak pokušava da uputi Dalilu gdje treba da se parkira a onda je nastupio ŠOK!

Dalila je krenula autom na Filipa Cara! Šta se onda zbilo pogledajte u cijelom intervjuu u nastavku!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh