Film i TV

DALILA I FILIP CAR PONOVO ZAJEDNO – VELIKI PREOKRET: Nakon raskida sa Majom donio odluku, PRODUKCIJA POTVRDILA

Protekle noći pobjednik Zadruge 5 Dejan Dragojević gostovao je u emisiji ” Narod pita” dok je Dalila Dragojević slavila svoj rođendan.

Car i Dalila - screenshot

Večeras je produkcija riješila ponovo da dovede nekoga ko izaziva dosta pažnje, a to su Dalila Dragojević i Filip Car.

Podsjetimo, Filip se nakon raskida sa Dalilom pomirio sa Majom Marinković, ali su stigli i da raskinu, međutim ovo pomirenje je sigurno uzdrmalo Dragojevićku budući da je to uradio i kada su počeli vezu u Zadruzi kada se pomirio sa Majom, a ostavio Dalilu.

Međutim, ni Dragojevićka nije bila mirna, pa kako pišu mediji poslije Gringa, Dalila navodno ima novog dečka koji je već poznat medijima kao bivši momak Mine Vrbaški.

Milioni su svhjedočili i emisiji kada je Dragojevićka gostovala sa Anđelom Rankoviće, a mnogi su komentarisali da je flert bio više nego očigledan, pa ni Car sigurno nije ostao ravnodušan.

Njih dvoje će se poslije svega toga ponovo naći zajedno u studiju Pinka, a kako će proteći emisija, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh