Film i TV

SKANDAL NA ROĐENDANU – Dalila POBJESNILA, prekinula INTERVJU čim je čula OVO PITANJE: “To su ULIČNI…”

Haos!

Dalila - screenshot

Dalila dragojević danas slavi rođendan. Presrećna je jer je okupila sve svoje prijatelje na proslavi u Moštanici gde je došla sa nekoliko zadrugara u skupocenoj limuzini.

Ekipa portala Srbije Danas se našla na licu mesta da isprati čitav događaj, ali sačekalo nam je drugoiplasirana zadrugarka priredila jedno iznenađenje.Naime, naša novinarka joj je postavljala pitanja koja su stizala za Dalilu povodom rođendana na naš portal.

Nas je posebno zanimalo zašto Dalila koja je izbegavala novinare odkada je izašla iz zadruge, sad odlučila da ih sve okupi na rođendanu.

– Nisam ja zvala novinare, nego sam rekla prijatelju da može da dođe svako ko želi. Hvala u svakom slučaju svima koji su došli. A izjave nisam davala medijima jer sam bila u depresiji a sada sam iz nje izašla – rekla je Dalila.Mi smo želeli da joj ostavimo i pitanje vezano za najavljeni ulazak njene venčane kume u Zadrugu 6, a onda nas je dočekala neprijatna situacija jer je drugoplasirana zadrugarka odmah prekinula intervju.

– Ne želim o tome da pričam zaista. Pogotovo ne na mom rođendanu. To nisu kume to su ulični svedoci – bila je ljuta Dalila koja je mlatarala rukama i pokazivala znak stop,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh