Film i TV

ŠOK! MC Aleks progovorila o susretu sa Carem, imao je SIMPATIJE prema njoj od početka ‘Zadruge 5’ ?!

Ovo niko nije očekivao!

Filip Car - screnshot

U emisiji “Narod pita” gosti voditeljke Ivane Šopić bili su MC Aleks i Lepi Mića.

Matoroj zamjeram ako je već nekog toliko voljela, a ona je slagala nek ide njoj na dušu. Ovo je sad rat i vađenje prljavog veša. To nije ljubav – pričao je Mića o odnosu MC Aleks i Matore.

Matora mora da shvati da nikad neće biti voljena jer je psihopata, niko nije lud da trpi takvu budalu – glasio je tvit.

Şlažem se – rekla je MC Aleks.

Ne znam da li ima odvratnije stvorenje i veće sponzoruše od ove Aleks – pročitala je voditeljka objavu sa društvene mreže Tviter.

Ja nisam upoznala – dodala je Bajićeva.

Kad ćeš da se pomiriš sa Matorom jer je ona slobodna, a vas sve ne možete jedna bez druge čim se zovete ovako po emisijama. Ne zna se koja je veći psiho – glasio je još jedan tvit koji je pročitala Ivana.

Ja nisam zvala, stavila sam stori jer sma imala problem sa još jednom psihopatom. Mićo, da li se sjećaš kroz šta sam prolazila zadnja tri mjeseca? Ja da ne bih prolazila kroz sve, išla sam linijom manjeg otpora – rekla je ona.

Mića je dobro sročio za Jovanu i Stefana. Može li da otpjeva refren “Gde god bila” – glasio je tvit, a Mića je ispoštovao i zapevao.

Šopićka, pitaj MC Aleks Matorinu curu da li ju je Dino skinuo čast? – bio je jedan od tvitova.

Nisam ničija cura i niko mi nije skinuo čast. Pozdrav za Dina, srećan rođendan – odgovorila je ona.

Kad sam izašla iz “Zadruge” srela sam jednog zadrugara, a on mi kaže “Je l’ moguće da si sebi to dozvolila, ja čim sam ušao ti si mi se svidjela, ali mi nije bilo jasno – pričala je ona.

Neko ko je ušao poslije? – pitao je Mića.

Ne, to je bilo na početku – rekla je MC Aleks.

Srela si ga u izlasku? Filip Car – rekla je Ivana Šopić.

Što se braniš? Što ne kažeš ko je? Možda Mateja on voli tako da bleji, nije Beli, nije Stefan, nisam ja – pitao je Mića, piše Pink.

Znala sam da je Filip Car.

Dobro srela sam njega, ne kažem da je on. Bili su neki njegovi prijatelji

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh