Film i TV

NABACIVAO MU DJEVOJKE? Stefan Karić NEPOSREDNO PRED RASKID lumpovao do 5 ujutru! Zadrugar otkrio sve DETALJE

Ispričao sve detalje!

Stefan i Jovana - Srbijadanas.com

Stefan Krstović Krle iznio je u emisiji “Narod pita” detalje druženja sa Stefanom Karićem, kada su on i njegova sada bivša djevojka bili u Crnoj Gori, piše Srbija Danas.

Gledaoci su ga pitali da li je on doprineo raskidu i šta se dešavalo pred povratak u Beograd.

– Nisam tada očekivao da će raskinuti i nije mi bilo ni na kraj pameti. Nisam ni obraćao pažnju, družili smo se.

– Darko, pitaj Krleta je l’ istina da je Stefan na moru ostavio Jovanu samu kući i izašao sa njim u provod i lumpovao do 5 ujutro sa 2 djevojke? Imaju neki dokazi, gdje Krle drži lajv i čuje se Stefanov glas a Krle govori jednoj devojci da ne snima sve – pročitao je Darko tvit.

– Ma to nije istina…Nisam doprinio tome, nema potrebe da mu ja nabacujem nešto, sposoban je. Ne smatram da sam ja kriv. Kad smo krenuli za Podgoricu, bili su tu i Stefan i Jovana. Nemam potrebu da uputim izvinjenje, jer nisam ništa loše uradio – rekao je Krle.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh