Film i TV

DETALJI TAJNOG SASTANAKA Ivana Marinkovića i bračnog para Mitrović: Potpisuje ugovor, ali ne za “Zadrugu”?

Svi su pogrešno mislili!

Ivan Marinković - Screenshot/YouTube

Na jučerašnje snimanje profila i potpisivanju potencijalnih ugovora za šestu sezonu rijalitija “Zadruga” došao je bivši suprug pjevačice Goce Tržan, otac djeteta Miljane Kulić i bivši učesnik rijalitija “Parovi”, Ivan Marinković.

Svi su odmah pomislili da će nova sezona TV projekta imati dodatni “začin”, te da će se Marinković useliti u luksuzno zdanje u Šimanovcima. Međutim, vlasnici TV “Pinka”, kako saznajemo, imaju drugi plan za njega.

– Milica i Željko Mitrović odlučili su da Ivanu Marinkoviću ponude da vodi novu emisiju koja će se emitovati na televiziji “Pink”. Početna ideja je bila da bivši takmičar “Parova” uđe u “Zadrugu”, ali je došlo do promjene plana – ističe izvor za portal Srbija Danas.com i dodaje:

– Poznato je da Ivan živi od rijalitija, te da drugog zanimanja nema, pa nije isključeno da će u nekom trenutku i ući u “Zadrugu” i to kada majka njegovog djeteta Miljana Kulić bude u mogućnosti da se priključi takmičenju – zaključuje izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh