Film i TV

“JA SAM ZAVRŠILA TAJ ODNOS!” – Maja se oglasila nakon RASKIDA sa Pecom: Ovo je ISTINA o PREKIDU

“Mi smo dva različita svijeta!”

Maja Marinković - Screenshot

Maja Marinković, šokirala je javnost kada se priznala vezu sa Petrom Pecom Raspopovićem, koji je nevjenčani suprug njene tadašnje najbolje drugarice, piše Srbija danas.

Ljubavni par se pohvalio najčistijim emocijama i uživanjem u luksuzu, putovanjima i velikoj ljubavi koja im se kako kažu, iznenada desila.

Ono što se takođe iznenada desilo, jeste emotivni krah dva partnera koji su bili sigurni u svoju ljubav i započeli zajednički život.

Ovim povodom, Maja se oglasila za Pink.rs i potvrdila ove navode:

– Tačno je da smo raskinuli. Ja sam završila taj odnos, jednostavno sam shvatila da to nije za mene i da se ne pronalazim u tome. Mi smo dva različita svijeta, nije zlato sve što sija. Tako da sam riješila da završim tu vezu i to je sve što za sada mogu da vam kažem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh