Film i TV

DRAGOJEVIĆ DOBIO POSAO NA PINKU! VODIĆE OVU EMISIJU koju svi OBOŽAVATE da GLEDATE – publika ODUŠEVLJENA

Divne vijesti.

Dejan Dragojević - Novi

Dejan Dragojević redovno objavljuje na svom Jutjub kanalu šta ima novo u njegovom životu, piše Srbija danas.

Njegov posao da bude 24 sata ispred kamera, preko ljeta se pretvara u filtrirano iskustvo povremenom snimanja video-materijala koji dijeli sa svojim obožavaocima.

Njegovi glasači su potpuno ludi za ovim snimcima te njegovi video-klipovi za nepunih 6 sati uspijevaju da dostignu i više od 100.000 pregleda.

Posljednji video koji je snimio ticao se njegovog samostalnog gostovanja u emisiji “Narod pita” kod Ivane Šopić.

On je sa gledaocima podijelio kako izgleda učestvovanje u emisiji iz njegove perspektive. Ipak, niko se nije ni slutio kakvu će bombu da Dejan Dragojević sačuva za kraj.

Naime, Dejan je na završetku klipa sjeo u voditeljsku stolicu i direktno se obratio fanovima, ali i svojim mrziteljima.

– Dobro veče, dragi gledaoci. Postao sam voditelj sa ovom divnom publikom. Neki se stide, kao što možete da vidite lijevo, ali to je ta čuvena publika. To su najbolji ljudi. Dobro veče, ljudi – objavio je Dragojević

Cijeli klip pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh