Film i TV

EVO KAKAV AUTOMOBIL VOZI DALILIN DEČKO: Hoće li se Dragojevićka usrećiti?

Od kada je raskinula s Filipom Carom, Dalila Dragojević neprestano je na meti radoznalih pogleda i na oku novinara jer je našla novog dečka o kom se još ne zna ništa. Međutim, sada je otkriveno šta vozi.

Dalila Dragojević - screenshot

Dragojkevićka je najprije uslikana u jednom klubu u Budvi s novim dečkom, a mnogi su tada konstatovali da je on isti Filip Car, piše Pink.

A sada je na ulici usnimljena dok se s njim vozi u Mercedesu, a koliko je sretna najbolje svjedoči to što je ruku izbacila kroz prozor dok đuska u autu.

Ona je najprije objavila fotografiju iz automobila dok je dečko drži za ruku i time potvrdila da je sretna u ljubavi.

@zezotvor DALILA NIJE I NJEN NOVI DEČKO #daliladragojevic #dalila #dalilamujic #filipcar #srbija #mercedes #momak #zadruga #zadruga5 #fyp #foryou #foryoupage #4u #4you #4upage #viral #viralvideo #video #zezotvor #pageforyou #trending #trendingvideo ♬ original sound – Zezotvor


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh