Film i TV

POKAZALA GA SVIMA! Svi nagađaju da li je Anđelo novi Dalilin dečko, pa UPERILA KAMERU ka NJEMU!

Dragojevićka će baš uživati na moru.

Dalila Dragojević - screenshot

Misterija nepoznatog novog dečka Dalile Dragojević i dalje nije razriješena. Svi se i dalje pitaju ko je nepoznati muškarac sa kojim se bivša zadrugarka vozi u autu prema crnogorskom primorju, piše Srbija danas.

Mnogi nagađaju da je riječ o Anđelu Rankoviću, momku sa kojim je imala kratkotrajnu vezu u “Zadruzi 5”, a za koga se nagađa da i dalje nije prebolio bivšu ženu Dejana Dragojevića.

Kao dokaz za tu teoriju obožavaocima je poslužio sat na misterioznom muškarcu koji su povezali sa sličnim ručnim satom koji nosi Apolon sa Zvezdare.

Ni Dragojevićka ni Ranković još uvijek nisu potvrdili ni negirali glasine.

Dok čekamo da isplovi istina, Dalila je riješila da dodatno zagolica maštu javnosti te je skinula sporni sat sa ruke misterioznog momka.

Riješila je da pokaže ručni sat svima izbliza. Sa satom je nastavila da se igra, ali i dalje mudro ćuteći čiji je skupi muški sat u njenoj šaci.

Ova provokacija dijelom je sigurno upućena i Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru koji večeras zajedno gostuju u emisiji “Narod pita”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh