Film i TV

“TI SI OBIČAN ZABAVLJAČ, CIRKUZANT!” Haos tokom emisije – Sale Luks udario na KARIJERU Ša!

Karambol!

U toku emisije “Narod pita” voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Nenada Aleksića Ša, Saleta Luksa i Dina Dizdarevića.

Produkcija je tokom emisije telefonski uključivala gledaoce kako bi razgovarali sa gostima o njihovom učešću u rijalitiju.Nakon reklama, nesuglasice između Luksa i Ša nastavile su se jačim intezitetom.

– Jeste li razrešili situaciju na pauzi – upitala je Dušica.

– Nismo, rekao sam ti da si dri*ac, klo*ar – rekao je Ša.

– Meni je glupo da ti uopšte pričam takve stvari, to je već sve ispričano – dodao je Luks.On ima seljačke fore, dira porodicu, ja imam poštovanje prema ljudima, ne vređam ljudima najbliže. Ako želiš, vređaj mene – rekao je Ša.

– Ja sam ti to rekao jer se kuneš u majku i lažeš. Some jedan, ti si mene naučio kako se igra rijaliti – rekao je Luks.

– Da li si spavao sa tranžom – pitao je Ša.

– Nisam, bilo je pu*enje. Dušice, slušaj me. Držao sam jedan splav, pre par godina. Tu su bile neke devojke super izgledale, mrežaste čarape, ludilo. Meni govorili ljudi “ne, ne, tranzistor”, onda su mi rekle da su trans,to mi nije bio problem. Boli me jer je slagao da sam spavao nekom od njih, a nisam – kazao je Luks.

– Ti nemaš manire. Ti si vređao Taru, da bi mene uvredio – rekao je Ša.To si sve ti prvi započeo, sam si aludirao na neke stvari. Umišljao si da ima njih dvojicu, a ona ima dečka sa kojim je srećna. Boli te jer nisi njen menadžer – dodao je Luks.

– Ja sam izvođač, a ti propali promoter. Matora je pričala o tome – rekao je Ša.

– Ja sam čuo da si nastrojen prema istom polu – dodao je Luks.

– Želiš da budeš ja, zato si se družio sa mnom. Uvlačio si mi se u du*e. Ko si ti, ko sam ja – rekao je Ša.

– Ja sam ja, ti si ti. Šta ja sve imam ti nemaš ništa. Izgubio si ženu, zaljubio se u klinku, sada nemaš ništa. Ja sam mangup, ti si indijanac. Zimska sli*a si ti. Zabavljač, cirkuzant – dodao je Luks.

– Vređaš mene, Taru, ti si devojku izvređao. Tvoj brat menadžeriše devojku koji ti prozivaš – kazao je Ša.

– Ma, ti si cirkuzant, ja nemam šta da pričam sa tobom. Ti i ja ne možemo da se merimo – dodao je Luks.

– Ti si spomenuo moju majku, moju sestru i bivšu devojku – kazao je Ša.Običan zabavljač – dodao je Luks.

– Nikada nećeš biti ja. Postavio sam ti par pitanja na koja ti nemaš odgovor. Psihički si jako slab, verbalno preslab. Ja ne moram da nosim košulju, kao što ti činiš, da bih izgledao kao gospodin – rekao je Ša.

– Jer si kloš*r, ne izlaziš iz trenerke. Ako budem otvorio fudbalski klub, tebe ću zvati da trčiš za loptom, možeš samo frizer da budeš – kazao je Luks.

– Ja sam neko, ti si ništa. Ja sam Nenad Aleksić, a onda sam Ša – rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh