Film i TV

JOŠ JEDNA PROVOKACIJA ZA DALILU?! CAR OVOM PORUKOM ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Šta li će Dragojevićka reći na ovo

Šta li će Dragojevićka reći na ovo?!

Dalila i Car - screenshot

Otkad se peta sezona rijaltija ‘Zadruga’ završila, domaći mediji ne prestaju da izvještavaju o mnogim intrigantnim donedavnim stanarima Bijele kuće, a čini se da ogromnu pažnju privlači sada već bivši rijaliti par – Dalila Dragojević i Filip Car, piše Novi.

Naime, nakon žestokog okršaja koji su bivši partneri prije nekoliko dana imali u programu uživo u emisiji ‘Narod pita’ na televiziji Pink i nakon Carevog javnog priznanja da se stidi što je ikad bio u vezi sa njom, on se sad oglasio na Instagramu i, po svemu sudeći, Dalili uputio još jednu provokaciju.

– Mašta me je upropastila, uvijek sam ljude zamišljao boljima, nego što jesu – podjelio je Car poruku na Instagramu, a kako će na ovo reagovati Dalila, ostaje da vidimo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh